Hapa системи за печат

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПЕЧАТ
Иновативните решения за печат на фирма HАРА могат да бъдат интегрирани във всички опаковъчни процеси. Специалистите от HАРА работят в тясно сътрудничество с глобалната си клиентска база за разработване на решения, които да отговорят на индивидуалните изисквания и нужди, както и на такива, които да бъдат интегрирани в съществуващите производствени инфраструктури. Безпроблемно управление на проекти и гъвкава, надеждна поддръжка на всеки проект, както от етапа на проектиране и последователната му интеграция така и през целия му жизнен цикъл в системата.

Hapa
UV Hybrid

СВОБОДАТА НА ГЪВКАВОСТ

UV Hybrid комбинира две технологии на печат в една система. Икономичната UV Flexo  и изцяло дигиталната, изключително гъвкава UV DOD -технология са проектирани така, че да работят заедно, но могат да функционират и самостоятелно. Направете всеки един  цикъл на печат ефективен и икономичен.

Hapa
230 Hybrid

Ширини на печат  до 310 мм при скорост до 13.5 метра в минута и прилагането до четири цвята. Този модел лесно се интегрира в опаковъчни машини  с непрекъснат или периодичен режим на работа, и може да работи върху различни материали с или без предварителен печат, като ауминиево фолио, хартия , PVC филми, медицинска хартия и Tyvek.

PDF download