Hapa системи за печат

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПЕЧАТ
Иновативните решения за печат на фирма HАРА могат да бъдат интегрирани във всички опаковъчни процеси. Специалистите от HАРА работят в тясно сътрудничество с глобалната си клиентска база за разработване на решения, които да отговорят на индивидуалните изисквания и нужди, както и на такива, които да бъдат интегрирани в съществуващите производствени инфраструктури. Безпроблемно управление на проекти и гъвкава, надеждна поддръжка на всеки проект, както от етапа на проектиране и последователната му интеграция така и през целия му жизнен цикъл в системата.

Hapa
UV Flexo

 

UV Flexo  технологията е идеална за печат върху фолио за блистер опаковки в големи количества. Ротационният печат е  форматно-свободен и съвместим и с двата режима на работа на блистер автоматите - непрекъснат и прекъснат. За смяната на цвета или за почистването не е необходимо използването на допълнителни инструменти.

 

Hapa
EasyFlex

 

Ширини на печат до 270 mm, при скорости до 11.6 метра в минута в един цвят.  Може да бъде интегриран към всяка блистер машина / топ монтаж /.

 

 

PDF download