CREMER броячни машини

Машините за броене на фирма CREMER се използват за продукти, които се различават по тегло индивидуално или са трудни за разделяне, или за опаковки, които изискват точно гарантиран брой (сортирани) продукти. Може да се постигне капацитет  от 400 * бутилки / мин, в зависимост от формата и броя на продуктите на бутилка.

 

CREMER CF-622

 

Броячна машина с 1 до 6  модула за отброяване на таблетки и капсули с капацитет 45 бутилки/мин. при  100 броя продукт на бутилка. Тази машина работи без транспортиране на бутилки. 

 

Datasheet as PDF

CREMER CFS-622

Броячна машина с 1 до 4 броячни модула за таблетки и капсули с капацитет 200 бутилки/мин.  при  60 броя продукт на бутилка. Тази машина има вграден захранващ шнек за  бързо транспортиране на бутилките

Datasheet as PDF

 

CREMER CFI-622

 

In-motion машина за броене в движение с 4, 6 или 8 броячни модула за таблетки и капсули с капацитет от 400 бутилки/мин. при  60 броя продукт на бутилка. Тази машина има интегриран шнеков подавач за бърз
транспорт на бутилки и движеща се глава за пълнене, за да се осигури висока производителност
.

 

Datasheet as PDF

 

CREMER CF-1220

 

Доказала се в практиката броячна машина  в „регенерираща се конструкция“  с 1 модул за броене на таблетки и капсули с капацитет 55 бутилки/мин. или 5 500 продукта/мин. Тази машина може да работи като самостоятелна или интегрирана версия в опаковъчната линия. В "двойната версия на конструкция" можете да удвоите производителността без за това да се изисква допълнителна площ. 

Datasheet as PDF