Hapa системи за печат

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПЕЧАТ
Иновативните решения за печат на фирма HАРА могат да бъдат интегрирани във всички опаковъчни процеси. Специалистите от HАРА работят в тясно сътрудничество с глобалната си клиентска база за разработване на решения, които да отговорят на индивидуалните изисквания и нужди, както и на такива, които да бъдат интегрирани в съществуващите производствени инфраструктури. Безпроблемно управление на проекти и гъвкава, надеждна поддръжка на всеки проект, както от етапа на проектиране и последователната му интеграция така и през целия му жизнен цикъл в системата.

Hapa
UV-DOD

UV DOD е изцяло дигитална, безконтактна технология на печат, идеална за прилагане и при най-малките производствени партиди, за кодиране и сериализация в съответствие с Track & Trace - предписанията и като сигурна защита срещу фалшифициране. С тази технология могат да се правят промени в графики и текстове без да се прекъсва процеса на печат. Отпечатването на партидни номера и кодове за защита може да се интегрира лесно в производствения процес.

 

Hapa
Универсален принтер за етикетиране

Ширина на печата до 340 mm,  скорост до 54 метра в минута в един или няколко цвята CMYK или приложение на място. Като опция се предлагат допълнителни модули и / или компоненти, в зависимост от индивидуалните изисквания.

PDF download

 

Hapa
redcube

Ширина на печат до 144 мм при скорост до 75 метра в минута от вертикално положение. От хоризонтално положение, ширина  на печат до 36 мм при скорост до 30 метра в минута. Може да се интегрира към всякакви съществуващи системи за транспорт или да се конфигурира при  планирането на нови транспортни системи.

PDF download

Hapa
BlisterJet

Ширина на печат до 102 mm, при скорост до 160 блистера в минута при единичен или  многоцветен печат на място. Може да бъде конфигуриран в опаковъчната линия  или близо до линията.

PDF download