KRÄMER машини за обезпрашаване на таблетки & капсули

Машини за обезпрашаване на таблетки и капсули - самостоятелни апарати или като комбинирани машини с метал детектор.

KRÄMER
E 80

 

Идеален за малки и средни производствени партиди и за научноизследователски цели .


PDF download

 

KRÄMER
KD6010

 

 

Обезпрашител с уникална система за контрол на ускорението. Разумна и ефективна алтернатива на по-висок клас обезпрашители с по-ограничена функционалност.

 

 

PDF download

KRÄMER
KD6015

 

Обезпрашител с уникална система за контрол на ускорението и като комбинирана система с метал детекор модел Ceia THS/PH21E  или Lock Met30+ Version PH386 или Safeline Tablex 2L /по избор на клиента .

Разумна и икономична алтернатива на по-висок клас обезпрашители с по-ограничена функционалност.

 

 

PDF download

KRÄMER
KD7010

Високопроизводителна машина за обезпрашаване на таблетки и капсули на най-високо технологично ниво.

Благодарение на уникалната система за контрол на ускорението таблетките , независимо от количеството им,  се транспортират и обезпрашават по-възможно най-ефективен начин.

 

 

PDF download

 

KRÄMER
KD7015

 

Високопроизводителна комбинирана система на най-високо технологично ниво - обезпрашител KRÄMER и метал детекор, модел Ceia THS/PHS21N или Lock Insight /по избор на клиента/. Благодарение на уникалния контрол на ускорението , таблетките се обезпрашават и транспортират по възможно най-ефективен и щадящ начин.

 

PDF download

 

KRÄMER
KD7030

 

Мощен обезпрашител оборудван с най-новите технологии и с голям производствен капацитет.

Благодарение на уникалната система за контрол на ускорението таблетките , независимо от количеството им, се транспортират и обезпрашават по-възможно най-ефективен и щадящ начин.

 

 

PDF download

 

KRÄMER
KD7035

 

Мощна комбинирана система с голям производствен капацитет на високо технологично ниво - обезпрашител KRÄMER и метал детекор, модел Ceia THS/PHS21N или Lock Insight /по избор на клиента/.

Благодарение на уникалния контрол на ускорението , таблетките се обезпрашават и транспортират по възможно най-ефективен и щадящ начин.

 

PDF download