UHLMANN опаковъчни машини

Блистер и картонир машини,  опаковъчни линии за таблетки в бутилки , машини за крайно опаковане.

 

Блистер машина модел BLU 400

Този модел машина за опаковане в блистери е изцяло съобразен с нуждите на фармацевтичния паза по отношение опаковането на различни течни дозирани форми като ампули, спринцовки, флакони, бутилки, патрони или писалки.  Той гарантира безопасна и надеждна обработка на продукта, като в същото време осигурява гъвкавост и висока ефективност на опаковъчния процес.PDF download

 

Блистер машина модел B 1240

Машина с прогресивна  концепция, която отговаря на технологичните стандарти на по-големите блистер машини - за гъвкаво, GMP-съвместимо  опаковане в блистери както на твърди, така и на течни продукти в дози  (ампули, инжеции и др.)  при отлично съотношение цена/производителност. Модел B 1240 е изключително лесен за обслужване  дори и от полу-квалифицирани кадри. Форматните части  са на разумни цени, малки и леки  и гарантират бърза и  лесна подмяна при смяна на производствената партида.

PDF download

Блистер машина модел UPS 5

UPS 5 е усъвършенстан вариант на един от най-старите и успешни модели  блистер машини Uhlmann към днешна дата - насочен към ефективно опаковане в блистери на твърди и течни продукти в дози (ампули, инжеции и др.) . Модулната конструкция на машината позволява гъвкава  конфигурация съобразно изискванията на клиента.

PDF download

Блистер машина модел UPS 1030 ET

UPS 1030 ET е високо ефективна универсална машина за опаковане на течни дозирани форми ( ампули, флакони и др.) и на твърди форми  в блистери. ЕТ е обозначение за еднотактов режим на работа. Това означава, че всички станции за основните функции - формоване, запечатване и щанцоване работят синхронно в един и същ цикъл и се активират от централното задвижване, докато движението на продукта през машината е непрекъснато.   Модел UPS 1030 ET е конструирана така, че да отговори на всички изисквания  и очаквания  на съвременното фармацевтичното производство. 

PDF download

 

Блистер машина модел B 1660

Иновативна технология гарантираща  оптимална надежност на процеса на опаковане. Модел B 1660 може да се прилага за опаковане  с висока производителност на  твърди форми  като таблетки, капсули или филмирани гранули  като се използват всички познати видове термоформовачни материали. Предлага се в два варианта на изпълнение в зависимост от принципа на запечатване - със стъпково движение на валяка на запечатващата станция за обработка на специални покривни и ламиниращи фолиа ; с ротационен принцип на запечатване - за производството на стандартни блистери.

B 1660 with intermittent platen sealing

B 1660 with continuous rotary sealing

 

Блистер машина модел B 1880

По-бърза, по-ергономична, по-ефективна.

В момента B 1880 като най-бързият модел блистер машина в света, задава стандартите в масовото производство. Предлага са в две версии на изпълнение в зависимост от принципа на запечатване

- с  цикличен режим на работа и  стъпково движение на валяка на запечатващата станция за обработка на специални покривни и ламиниращи фолиа 

- с непрекъснат режим на работа и  ротационен принцип на запечатване - за производството на стандартни блистери 

B 1880 with intermittent platen sealing

B 1880 with continuous rotary sealing

Картонир машина C 130

Това е най-малкият модел картонир на фирма Uhlmann с цикличен режим на работа за  опаковане на малки и средни партиди блистери , предлагащ висока надеждност на процеса на опаковане и  дълъг експлоатационен живот. Картонир машината C 130 е идеална за опаковане на блистери  - съответни форматни части  са на разположение за всяко приложение.

PDF download

Картонир машина модел C 2155

Картонир  машина с цикличен режим на работа  от най-новата генерация машини с високотехнологични оперативни функции. Модел  C 2155 е изключително подходящ за прилагане във  фармацията за опаковане на твърди и течни продукти в дози: за бутилки, флакони, опаковки тип портфейл и малки контейнери, както за блистери с  ампули и спринцовки , инхалатори, опаковки тип  възглавници  и медицински изделия. Този модел е идеален за опаковане на малки и средни партиди.

PDF download

Картонир машини модел C 2156 и C 2206

Картонир машини с непрекъснат режим на работа. Модел C 2156 и C 2206 са идеалните картонир машини за изключително гъвкаво опаковане на малки и средни партиди бутилки, флакони, пакети тип  "възглавница" и на големи по размер блистери.

PDF download

Картонир машини модел C 2305 и C 2504

Картонир машини с непрекъснат режим на работа  и иновативна конструкция, осигуряваща  максимална производителност при опаковане на насипни продукти. Модел  C 2305 е с максимална производителност  300 картонени опаковки / минута. Модел C 2504  с максимална производителност  от 500 картонени опаковки / минута е най-бързият картонир в света.

PDF download

 

Интергирана опаковъчна линия BEC 300

Ниски инвестиционни и оперативни разходи, отлична производителност и първокласно Uhlmann качество: това са отличителните  предимства на опаковъчната линия Blister Express Center 300, в която перфектно се интегрират блистер и картонир  модул в една линия по-малка от осем метра.

Blister Express Center 300 е идеален  за опаковане  на всички познати твърди дозирани форми продукти при използване на утвърдените формовъчни материали в партиди от 10 000 до 70 000 опаковки.

PDF download

Интегрирана опаковъчна линия ВЕС 500

Изключителна гъвкавост и максимална ефективност, съчетани с утвърденото качество на изпълнение на фирма Uhlmann - това са основните предимства  на опаковъчна линия Blister Express Center 500, в която перфектно се интегрират блистер и картонир модул в обща производствена линия с дължина по-малко от 10 метра. Blister Express Center 500  е идеалната опаковъчна линия за обработка на всички познати твърди дозирани форми продукти  при използване на утвърдените формовъчни материали  в партиди в средния производствен диапазон.

PDF download

Фолиращи машини серия S 3015, S 3025, S 3040

Машините за  пакетиране и опаковане от S-серията групират в стек картонените опаковки, които след това плътно се опаковат с фолио.  Три различни модела принадлежат към тази серия машини : S 3015, S 3025 и S 3040. И трите машини са ефективни, компактни и на атрактивни цени.

PDF download

Фолиращи машини E 3025, E 3040

Фолиращите машините от E-серията групират картонените кутии и след това те  плътно се опаковат в пластмасово фолио. Два различни модела са на разположение в тази категория  машини - E 3025 и E 3040. Машините са с възможности за многолентова работа, т.е. два или повече реда картонени кутии могат да бъдат опаковани едновременно.

PDF download

Фолираща машина модел E 3060

Overwrapper E 3060 със своята безкомпромисност е проектиран специално за нуждите на фарамацевтичното опаковане - картонените кутии се групират в стек и плътно се опаковат с фолио, като в двата края на оформения пакет фолиото се припокрива и сгъва и след това се запечатва. Този начин на запечатване на фолиото от всички краища гарантира допълнителна сигурност срещу фалшифициране, защото манипулирането на продукта може да бъде забелязано.

PDF download

Кашонир машини E 4004, E 4012

Кашонир машините  E 4004 и E 4012 групират картонените кутии  в картонени кашони, готови за изпращане. Всички стъпки, от изграждане на картонените заготовки и подаването им към станцията за залепване на горните и долни капаци  с тиксо или по желание с горещо лепило, са добре проектирани за прецизно изпълнение на операциите. И двете машини могат да се похвалят с изключителни качества по отношение лесно обслужване и възможности за почистване, както и с компактни размери и достъпна цена.

PDF download

Палетизатор модел P 5020

Палетизатор P 5020 е машина, която подрежда пакетирани продукти върху палети. GMP-концепцията е насочена към максимална съвместимост и гъвкаво адаптиране спрямо изискванията на клиентите, както и към оптимална производителност и комфорт.

Р 5020 зарежда и прецизно подрежда върху палети различни видове опаковки - кашони, отворени тави, "дисплей" опаковки, фолирани стек-пакети с бутилки или друг вид продукти.

PDF download

Интегрирана бутилираща линия Bottle Center 120

Bottle Center 120 е гъвкав и ефективен автомат интегриращ всички функции за  опаковане  в бутилки на различни твърди дозирани форми в малки  до средни партиди. Тази  машина с висока степен на автоматизация съчетава всички основни функции за опаковане в бутилки на твърди дозирани продукти. Моноблок архитектурата на Bottle Center 120 го прави средно 20% по-ефективен от стандартните бутилиращи линии, изградени от отделни компоненти.

PDF download

Интегрирана бутилираща линия Bottle Center 240

Разработен изцяло в съответствие с принципите на фармацевтичното производство за максимална производителност, Bottle Center 240  е първата интегрирана система за  нон-стоп опаковане на таблетки и капсули в бутилки. Bottle Center 240 интегрира и  съчетава  основните функции за опаковане на таблетки или капсули в бутилки в една машина: от иновативното броене и зареждане на продукта до затваряне и запечатване на бутилките. 

PDF download

Етикетираща машина модел L 180

Етикетиращата машина на фирма Uhlmann модел  L 180 с непрекъснат режим на работа е конструирана съгласно GMP-изискванията.  С капацитет до  180 бутилки/ минута тя идеално  допълва работата на  Bottle Center 120. Големият форматен диапазон и гъвкавост са отличителни преимущества на модел L 180 за гарантиране на ефективно етикетиране  - без значение дали кръгли, овални или правоъгълни съдове, изработени от пластмаса или стъкло.

PDF download

Етикетираща машина модел L 250

Модел L 250 е етикетираща машина, конструирана в съответствие с GMP-изискванияте; тя е с непрекъснат режим на работа и с максимална мощност 250 бутилки в минута. Основни характеристики на този модел са големият форматен диапазон и бързата смяна на формата. Този модел е с изключително висока ефетивност при етикетиране на цилиндрични стъклени или пластмасови контейнери с диаметър между 25 и 125 мм.

PDF download